AKKURAT NÅ

Sitter jeg og drømmer om at det er sommer ute… Solen skinner som bare det (haha, bra setning), og viss jeg ser vekk i fra snøen på fjelltoppene så ser det egentlig litt ut som om det er sommer herunterladen! Jeg vet at jeg snakker sykt mye om været, men jeg gleder meg bare sånn til sommer og varme! Alt er så mye gøyere og enklere da…

UKENS OPPTUR

Jeg vet ikke om jeg hadde en spesiell opptur sist uke, men jeg hadde mange små da wie kann man auf iphone videos herunterladen! Det var jo veldig deilig å komme hjem til at Espen hadde ryddet hele leiligheten, jeg hadde vafler til frokost (haha, tidenes opptur), våren har begynt å melde sin ankomst (enda mer snakk om været), foten til E begynner å bli ganske så bra og så har jeg fått fikset det slik at jeg og E skal være på samme plass i sommer herunterladen! Det var sykt deilig. Forrige sommer jobbet vi på ulike plasser, så vi fikk ikke vært så veldig mye sammen så jeg er veldig glad for at det ikke blir slik i sommer <3

UKENS NEDTUR

Jeg har måttet ta en avgjørelse som egentlig var litt ekkel å ta med tanke på tiden fremover… Eller mer med tanke på tiden etter sommeren, men det tenker jeg å heller lage et litt mer forklarende innlegg på senere itunes vorbestellung herunterladen. Det er litt privat, så jeg synes det er bedre å få forklart det ordentlig, enn at jeg bare nett nevner det i ”uken som var”.

UKENS GLEDINGZ

Jeg gleder meg masse til jeg reiser til Odda i påsken herunterladen! Jeg har ikke vært der siden nyttårshelgen, så det blir veldig koselig å se alle sammen igjen! Jeg skrev jo i forrige ”uken som var” at jeg gledet meg til påske selv om jeg ikke hadde noen planer, men nå som jeg har planer så gleder jeg meg enda mer google play store whatsapp herunterladen!

UKENS FILM

Her har jeg endelig noe å komme med, eller nesten i alle fall. download zeitschriften kostenlos. Jeg og E så ”Fabeldyr og hvor de er å finne” på lørdag, og jeg hadde gledet meg veldig til å se den, men så klarte jeg selvsagt å sovne sånn en halvtime inn i filmen… Men det jeg så av den var bra da, så kanskje jeg må prøve en gang til smart board herunterladen! Det eneste som var ”dumt”, var at det var litt vanskelig å forstå den. Og ja, selvsagt er det vanskelig når jeg sovnet, men Espen sa det samme så da stemmer det nok, haha bewerbungsvorlagen kostenlos downloaden chip!

UKENS PRODUKT

Tror ikke jeg har testet ut noe nytt sist uke, men jeg er fortsatt veldig fornøyd med NYX sin ”NYX Born To Glow Liquid Illuminator” som dere kan lese mer om HER nitrado ark backup herunterladen!

UKENS MAT

Det må bli kremet pasta med pulled pork og de grove vaflene som jeg lagde til frokost på lørdag. Det er jo to veldig forskjellige ting, men absolutt gode begge to! Jeg er jo veldig glad i pulled pork, så når jeg fant ut at man kunne bruke det sammen med min kjære grønnsakspasta så måtte jeg jo bare teste det ut, og oppskriften på den kan dere finne HER! Og så trenger jeg vell ikke si så mye mer om vaflene, altså vafler er jo aldri feil <3 Oppskriften på de kan dere finne HER!