Da var tiden inne for å vise dere litt rundt her! Jeg og E filmet en house tour på mandag, så den tenke jeg å dele med dere nå shellshock live kostenlosen. Her får dere se leiligheten vi bor i her i Spania rom for rom, og så får dere se litt fra uteområdet! Jeg har jo allerede nevnte det et par ganger, men jeg kan nesten ikke få fortalt mange nok ganger hvor fornøyd jeg er spotify songs for free and legally! Alt er bare så utrolig fint, og jeg må nesten klype meg selv i armen hver gang jeg både kommer inn og ut av leiligheten! Jeg kunne virkelig ikke vært mer fornøyd med plassen, og viss det er noen av dere der ute som vurdere Airbnb så har i alle fall jeg bare gode ting å si om det så langt herunterladen! Jeg kan gjerne lage et eget innlegg om mine opplevelser med Airbnb og alt det litt senere! Håper dere liker videoen, så blogges vi herunterladen!

Subscribe gjerne på youtubekanalen vår, klem whatsapp without play store!