Genser – HM

Hallo ♥ I dag er første dag på lenge hvor jeg har følt meg våken og klar for dagen når alarmen har ringt – det vil si helt til frokosten var komt ned i magen, haha. Nå sitter jeg og gjesper som bare det med et teppe rundt meg. Tror jeg trenger påfyll av solskinn og D-vitamin. Men det føler vel kanskje de fleste av oss på denne tiden av året!

Senere i dag skal jeg, Espen, en av søstrene mine og kjæresten hennes på bowling – gleder meg!  Jeg har vel bare bowlet 3-4 ganger før, men jeg har stor tro på at det kan bli gøy. Og så må det jo nevnes at jeg har spilt mine runder med Wii-bowling så jeg håper at det hjelper, haha! Planen var egentlig å poste før og etter bilder av det veldig nye håret mitt nå, men det var allerede blitt mørkt når jeg kom hjem fra frisøren i går. Så da skal jeg heller prøve å få tatt noen bilder nå snart, slik at dere kan få se det enten i ettermiddag eller i morgen. Det er veldig uvant, men jeg liker det! Spennende med litt forandring når man har hatt den samme frisyren siden 8.klasse! Gleder meg til å vise dere ♥ Ha en fin dag videre, så prates vi.