Jeg kan rett og slett ikke forstå at det ikke er mer enn en og en halv uke siden jeg kom hjem fra ferien i Spania serious sam kostenlos downloaden? Det føles ut som en halv evighet siden, og jeg er mildt sagt allerede veldig klar for en ny tur! Og takk gud for at det nå ikke er mer enn litt over en måned til vi pakker sakene og reiser ned igjen schnittmuster top kostenlos! Jeg så igjennom kameraet i dag, og da så jeg plutselig at jeg helt hadde glemt å legge ut antrekksbilder fra den ene kvelden i Alcudia! Jeg hadde på meg en ekstremt deilig kjole fra NLY trend og sko fra Eurosko herunterladen. De er vel omtrent de eneste helene jeg har som ikke tar livet av foten min etter ti minutt gange, haha… Jeg har forresten et lite mål om å bli flinkere til å bruke heler når vi flytter til Spania, det er jo så fint audiobook for free! Jeg må bare bli ferdig med denne shoppestoppen slik at jeg kan kjøpe inn flere, heh!

Jeg fant dessverre ingen link til kjolen på Nelly, og jeg tviler egentlig litt på at de har den inne enda da jeg kjøpte den i november-desember… Men jeg tviler veldig på at dere ikke finner noen andre skatter der inne subnautica kostenlos downloaden deutsch! Og i alle fall nå som høst-moten har begynte å komme inn også! Det er faktisk det eneste som er litt trist med at vi ikke er i Norge i høst, butikkene har alltid så mye fint inne da herunterladen. Og for meg som er en sucker for kåper så blir det nok litt rart å fortsette «sommersesongen» helt frem til desember, ikke at jeg klager men, haha sims 4 room!