Goood fredag alle sammen! Nå sitter jeg i galleriet og teller minutter til jeg skal stenge for uken! Jeg og Espen reiser til Odda rett etter jobb i dag, og for første gang noensinne har vi klart å pakket alt ferdig, og fått det inn i bilen! Det ender alltid med at vi reiser en halvtime-time senere enn hva vi planlegger.. MEN slik blir det ikke denne gangen, nå er alt fra bunad til joggesko komt på plass, hehe. Kjenner at jeg gleder meg til en liten utflukt denne helgen, for jeg føler det er evigheter siden vi har vært på tur? Vi blir bare borte fra i dag til søndag, men det er jo absolutt bedre enn ingenting!

Jeg tenkte å legge igjen dataen min hjemme i helgen, og bare nyte dagene mest mulig, men jeg har i anledningen laget ferdig et innlegg som kommer på søndag. Har kjent litt på lite motivasjon de siste ukene, så kanskje det hjelper med en helg uten data – håper på det! Men nå har klokken blitt så mye at jeg må begynne å stenge her! Håper dere får en utrolig fin helg, så prates vi igjen snart ♥ Suss og klem til dere.