Bluse – B.young// Skjørt – HM//Accessories – Bjørklund

Hallo, fine dere! Nå er jeg straks klar til å hive med meg vesken og komme meg ned til svømmehallen, for jeg og E skal nemlig svømme i dag! Sist gang jeg gjorde det var vel kanskje tidlig i vår sammen med søsteren min? Det er jo helt super trening, så jeg kjenner at jeg gleder meg ganske mye! Sist gang ble jeg stiv på de rareste plasser etter svømmingen, så jeg går nok en støl dag i vente, hehe! Får se om jeg er like positiv i morgen, eller hva? Etter svømmingen tror jeg muligens det blir noen grove rundstykker, litt kakao og serie! Jeg så nett at Paradise hotel Sverige har komt ut av med hele 5 (!!!) episoder, så da blir det nok litt serie-tid ja.. Viktig med litt faglig påfyll nå som jeg ikke har noe skole, haha!

Men over til noe litt viktigere – før vi reiser og bader skal vi ta turen ned i sentrum for å stemme! Jeg forhåndsstemte sist gang jeg var i Høyanger, men E har ikke fått gjort det enda så da må vi nett ta turen innom lokalet. Det å bruke stemmeretten sin er utrolig viktig, så den turen ned til stemmelokalene må vi alle orke i dag! Det skulle jo egentlig bare mangle. Så bruk stemmeretten din, og så blogges vi mer i morgen ♥