I alt oppstyret med at Albert var blitt syk, så glemte jeg helt å fortelle dere om dagen i går! Jeg var jo i Bergen frem til halv 5 på ettermiddagen, og på den tiden rakk vi å få skvist inn ganske mye gøy!

Dagen startet jo med en avslappende morgen i vinduskarmen før Espen våknet, men etter mange rare lyder fra magen så måtte jeg til slutt høre på den, og få med meg Espen ned til frokosten! Hotellfrokost er noe av det jeg liker aller best med å bo på hotell, og den skuffet ikke denne gangen heller. Jeg mener det helt seriøst når jeg sier at jeg kunne trives med å bo på hotell permanent, jeg elsker det rett og slett! Etter frokosten pakket vi sammen tingene våre, og satte snutene mot akvariet! Jeg var så sykt giret når musikken til sjøløve-showet startet, haha.. Showet var jo det samme som sist gang jeg var der (for litt over et halvt år siden), men jeg ble minst like imponert denne gangen! Tenk så utrolig smarte de dyrene er da, det er skikkelig kult å tenke på! Ellers så vi hauger med fisk, tidenes søteste lille apekatt, krokodiller, pingviner og mange flere kule vesener! Det er nesten sånn at det er litt skummelt å se alle de dyrene som finnes der man bader, haha!

Timene fløy av sted i akvariet, men vi rakk heldigvis en god lunsj/middag på matbørsen før vi skulle ta båten hjem igjen, så det var digg! Jeg, Espen og Albert kom tilbake igjen til Sogndal rett før klokken var 11 i går kveld, og da ble det bare litt mat og så rett i seng. Jeg var så trøtt at jeg kunne sovnet hvor som helst, så det var ekstremt deilig å få lagt seg i sengen etter en veldig fin dag!