Hallo, fine dere og for en nydelig fredag dette er! Kan man noen gang bli lei av følelsen av helg?  Her startet dagen med knallblå himmel, kaffe og Paul McCartney Carpool Karaoke – den må dere se om dere ikke alt har gjort det, fikk frem en liten tåre hos meg på morgenkvisten, hehe! Nå har jeg forflyttet meg og mitt lille flyttbare ”kontor” ut, da solen skinner som aldri før. deilig at varmen og solen har komt tilbake, og det ser ut som om vi har en hel uke med fantastisk vær i vente – sommeren altså ♥ Så nå sitter jeg altså og svetter i en solstol mens jeg ser på at Albert og familie hunden vår Doffen løper rundt som to galninger etter en ball, hehe! Herlig.

Denne helgen har jeg ingen andre planer enn å kose meg skikkelig, og ta livet fullstendig med ro. Jeg får noen venninner på besøk i ettermiddag, og da er det duket for litt veranda-hygge, gleder meg! Men før den tid må jeg få handlet inn alt vi trenger til en helg fylt med kos, ryddet litt små ting og gjort det jeg skal gjøre på dataen. Det er alltid deilig å bare få unnagjort alt, slik at man ikke trenger å gå med noe dårlig samvittighet for hverken det ene eller det andre – så da er det vel bare å hive seg rundt!  Håper solen skinner hos dere også, og at fredagen blir fin, det fortjener dere ♥ Stor klem fra meg.