Hei dere, og god lørdag! Nå sitter jeg i spenning og venter på at solen forhåpentligvis skal kjempe seg fullstendig gjennom skyene, og gi oss nok en dag med nærmere 30 grader og sommersol autocad architecture herunterladen. Vi har jo rett og slett blitt helt bortskjemte denne sommeren, hehe! Frokosten er inntatt, og nå er det litt tid på dataen som står for tur før hundene skal luftes wie kann ich bei share onlineen. Jeg og Espen passer familiehuden vår denne helgen, og da gjorde vi det enklest mulig og flyttet ut i huset til mamma! Så nå har vi masse plass å boltre oss på, og jeg må innrømme at det er heeelt ok å ha utsikt ut mot fjorden nå mens jeg skriver lieder online legal downloaden! Jeg får nesten litt sånn feriehus i Danmark følelse av en eller annen grunn? Merkelig med tanke på at jeg har vokst opp i dette huset!

En annen ting som vekket feriehus følelsen var middagen jeg hadde for to dager siden – reker, loff, sitron og Prosecco video converter free without. Er ikke det oppskriften på en perfekt sommerkveld? I mine øyner og smaksløker er det i alle fall det, uten tvil. Vi dekket på ute, og kunne sitte der helt til øynene ble så tunge at vi måtte tusle opp for å legge oss herunterladen. Merker når jeg skriver om disse herlige sommerdagene at jeg ikke er så klar for høsten som jeg trodde. Jeg kan gjerne ha noen flere dager med masse sol, reker, bading og avslapping. videos youtube download legal. Høsten blir jeg nok fort lei uansett!

Men nå har faktisk solen jobbet såpass hardt at himmelen nesten er helt blå, og kroppen er klar for litt solkrem etterfulgt av muligens et bad herunterladen. Ha en fin lørdag!