–  Hva var den første tanken som slo deg da du så deg selv i speilet i morges?

Oii, du hadde trengt en time eller to lenger på puta netflix which movies! Det var vell sånn ca. det jeg tenkte.

–   Hvem er den fjerde personen på tapt anrop-listen din? 

Når jeg leste dette spørsmålet så tenkte jeg at det må enten være mamma eller Espen, da det omtrent bare er de jeg prater med på telefonen, haha. gotowebinar herunterladen. Og den heldige vinneren ble – Espen!

–  Hva står det i den siste sms-en i innboksen din wo kann ich ps3 spiele downloaden?

”Jobber du enda?”.

–  Hva har du på deg akkurat nå weihnachts sticker zum herunterladen?

Akkurat nå har jeg på meg en joggebukse og en t-skjorte, men jeg kan heller vise dere hva jeg hadde på meg tidligere i dag sims 3 online kaufen und downloaden!

–  Hvilke(t) ord bruker du igjen og igjen fallout 4 mods ps4 herunterladen?

Hmm, jeg tror ikke jeg har et ord som jeg bruker noe spesielt mer enn noen andre egentlig, men jeg sier ofte til Espen at jeg elsker han da mp3 kostenlos musik herunterladen!

–  Din favorittalder i livet så langt?

Tror kanskje det må bli 21 icloud photos to windows pc. Jeg vet ikke egentlig, det var jo veldig gøy å være 16-17 år også for da var det så masse nytt og spennende, men jeg føler at det året som har vært nå (når jeg har vært 21) er det året jeg har utviklet meg mest, og blitt mer sikker på meg selv arte mediathek herunterladen mac. Og så er det jo det året jeg flyttet sammen med Espen og kjøpte Albert! Jeg har skaffet meg et par voksenpoeng der! 

–  Hva har du som skjermbilde på Macen youtube videos herunterladen online?

Her er jeg nok tidenes kjedeligste person, men jeg har det bilde som fulgte med macen.. Så det er et fjell med litt gul/rød farge på himmelen bak. Kanskje på tide å bytte!

–  Hvis du kunne skiftet navn, hva ville du endret til?

Dette har jeg egentlig aldri tenkt over da jeg er fornøyd med det navnet jeg har, så her har jeg null idé. Men jeg synes at Julia er et fint jentenavn, men jeg ville aldri ha byttet navn.

–  Hvilket av bildene dine på Instagram har fått flest likes?

Tror det er dette bilder her: