God onsdag! Da var vi allerede midt i første uken av september, og tiden fyker virkelig av sted. Tenk, nå er det bare 12 uker til 1. desember – gleder meg! Jeg hørte på en podcast mens jeg stelte meg i dag, og da snakket de om å pynte til jul, julefilmer og stemningen generelt, og jeg kjente sommerfuglene vokse i magen. Julen er bare så magisk og fin ♥ Ser veldig frem til å fylle leiligheten med nisser, pynt og juletre, det blir bra!

Nå har jeg akkurat gjort ferdig mine daglige ”rutiner” på galleriet, og har for første gang siden vi åpnet traktet kaffe på galleriet. De andre dagene har jeg kjørt ned hit, og da har jeg bare tatt med en nytraktet kanne med kaffe hjemmefra, men i dag tok jeg bena fatt og gikk ned! Så nå dufter det deilig kaffe i hele galleriet, noe som jeg ELSKER. Kaffe er livet, haha. Og selv om det ble litt stress rett før jeg skulle gå i dag, så må jeg si at det var veldig deilig å rusle ned til galleriet. Man føler seg jo alltid litt mer kvikk etter en spasertur i frisk luft, så det er kanskje noe jeg burde fortsette med! Det er jo egentlig litt flaut å ta bilen ned hit når jeg kan gå på ca. 10 minutter.. Skammer meg litt over det!

Når vi først snakker om galleriet så kan jeg jo vise dere litt hva vi holdt på med i går kveld. Da lekte vi oss nemlig litt i studio med masker, hehe! Vi møttes etter stengetid, slengte frem utstyret til studio og knipset litt artige bilder. Gøy å ikke bare ta helt vanlige bilder alltid! Men nå må jeg slenge meg rundt slik at jeg rekker frisørtimen min, den er nemlig høyst nødvendig! Ha en fin onsdag ♥