God morgen!

I dag var det skikkelig deilig å våkne til en ny dag. Ikke at dagen i går var kjip eller noe, men jeg var bare så ekstremt kvalm når jeg la meg, så det var en lettelse å våkne helt fin igjen i dag. Nå skal det også sies at grunnen til at jeg var så kvalm var fordi jeg hadde spist for mye godteri, heh.. Jeg blir veldig lett kvalm av godteri, men det stopper meg dessverre ikke! Godteri-kvalmen skulle nesten ha vart like lenge som en fyllesyke, for da hadde jeg klart å holde meg unna det! Nå har jeg faktisk ikke vært fyllesyk siden juni, og det er jeg egentlig litt stolt av. Kan ikke si at jeg har holdt meg unna godteri like lenge, haha. Kanskje det skal bli det nye målet mitt? Nei, tror ikke det.

Om man ser bort fra godis-kvalmen så hadde jeg en veldig koselig kveld i går. Jeg og Espen lagde oss hjemmelaget pizza (som ble helt sykt god), drakk et glass rødvin og koset oss med serie. Vi var veldig at og frem på om vi skulle ta en tur ned i sentrum for å se om det var noen som hadde kledd seg ut, men serie og kos fristet noen hakk mer. Vi skal på en feiring i en park i nærheten av San Telmo på tirsdag, så da får vi heller ta det igjen! Nå skal jeg straks hive på meg bikinien og slappe av ved bassenget – digg. Ha en fin søndag videre, så blogges vi 

Skrevet 09.47