God kveld, kjære dere! Jeg tenkte at det kanskje var på tide å forklare litt hva som skal skje nå fremover denne måneden. Det er egentlig nå de siste dagene jeg har funnet ut av det selv, så da passer det jo bra å dele det med dere også!

Som dere vet så reiser jo jeg og Espen til Spania om ikke så lenge, men jeg tenkte det kunne være greit å forklare litt datoer og planer fremover for dette blir nok en litt travel og stressende tid. Planen for neste uke er i alle fall at jeg blir i Høyanger til søndag, og så reiser jeg til Odda i løpet av den dagen. Espen skal til Notodden fra lørdag til søndag, så da er det jo veldig greit for meg å få noen ekstra dager med familien min før vi reiser til Spania. Og da har vi jo plutselig komt helt til 3. September!? Det vil si at det bare er to og en halv uke igjen før vi reiser, så da trenger vi nok tiden der til å pakke og fikse alt som må fikses i Odda. Jeg vet at Espen har en friuke fra 4-10 september så da kan det være at det blir en tur på hytta eller noe, men det får vi heller komme tilbake til! Ikke lett å planlegge alt, hehe. Men ja, videre så blir vi i alle fall i Odda frem til 20 september, og så reiser vi til Høyanger og blir der fra 20-23. september! Flyet vårt går rundt fire 23.september, så da tar vi nok mest sannsynlig bare buss/båt til Bergen på morgenen.

Ble dette bare enda mer forvirrende, eller gikk det an å henge noenlunde med? Haha, ikke rart at jeg er litt forvirret selv.. Som dere ser så blir det litt at og frem nå denne siste tiden, men jeg tror og håper at det skal gå fint! Det blir i alle fall en VELDIG spennende tid fremover! Tenk at det bare er 27 dager til vi reiser!?