Annonselenke

FROST - rent, hvitt og vakkert 

.. O H   F R I D A Y,   L E T   M E   H U G   Y O U  ♥

 ……………………………………………………………………………………………………………………………………

I dag tidlig våknet jeg kvart på syv og krabbet nærmere ut av sengen og videre inn i dusjen, før jeg skulle reise inn i leiligheten for å male litt mer. Dusjet vekket meg heldigvis litt mer opp, men når jeg kom meg ned på sofaen med frokosten sa det plutselig stopp hos ALT av malingsmotivasjon. Så etter mye at og frem ble malingskosten lagt på hyllen frem til i morgen! Jeg har malt hver eneste dag hele uken, så en fridag kan jeg vel kanskje unne meg selv? Jeg har jo laffet rundt i klær fylt av maling og et hår som ikke hadde sett balsam på flere dager, så i dag ble det rene luksusen når det ble både dusj og litt sminke, haha..

Nå tenkte jeg å vise dere en pakke jeg fikk tilsendt på bursdagen min fra Bjørklund sin FROST kolleksjon. Jeg synes FROST har så utrolig mye fint, og så er det jo veldig kult at det er inspirert av det nordiske kalde klimaet! I denne pakken fikk jeg to nydelige øredobber i forskjellige størrelser, og i mine øyne er øredobbene perfekte både til hverdags og til fest. Og så fikk jeg et klassisk og enkelt armband som jeg likte veldig, veldig godt ♥  Jeg merker knapt at det er på armen! Dere finner alt fra FROST HER.  Og jeg tviler ikke et sekund på at det er noe som havner på ønskelisten der! Nå kommer Espen straks og henter meg slik at vi kan handle inn litt mat og knask til helgen! Ha en fin dag, så prates vi snart igjen – klem!