God søndag, kjære dere ♥ Håper alt står bra til! På fredag var jeg og Espen i Førde for å kjøpe en ny tv, og for å hente noen utemøbler vi hadde bestilt. Disse møblene fant jeg da ut at jeg skulle begynne å skru på i går ettermiddag, og herregud for et styr det ble.. Jeg brukte vel ca. 3 timer på å skru sammen et bord og en halv sofa! Brukshandvisningen var helt ubrukelig, men jeg tenkte nå at jeg skulle klare å få det opp uansett siden det har vært så mye skruing etter vi flyttet, men neida! Tilslutt ble jeg så irritert at jeg bare måtte gi opp før jeg ødela hele sofaen, haha. Så nå står det en halv sofa, et bord og en haug med deler å venter på meg på verandaen – woho.

Men det var heldigvis ikke bare skuring utgjorde lørdagen min, for tidligere på dagen møtte jeg mamma, søstrene og tantungen min i sentrum. Vi skulle plukke ut en bursdagsgave til mamma, og tok i samme slengen en tur på kafé! – koselig! Vi ble gående å surre litt rundt i sentrum, før vi tok turen bort til den ene søsteren min. Herlighet, nå ser jeg plutselig at klokken har gått litt for fort, så jeg må nesten bare runde av slik at jeg rekker en avtale jeg har! Vi prates mer i ettermiddag, klem.