Da var vi her, siste dag av året 2017. Rart, ikke sant? Håper dere alle sitter igjen med en følelse av at året har vært fint, spennende, innholdsrik og ikke minst fylt av kjærlighet. Det er alltid en rar følelse når et år er omme, og man begynner å tenke over hva som har blitt gjort, og hva som skulle bli gjort. Dette har vært et veldig ”varierende” år for min del, hvor jeg har opplevd helt utrolige ting – både gode og vonde. Jeg skrev om januar-mars tidligere i år (det kan dere lese HER), så det er grunnen til at jeg tar for meg april-juli nå, og så kommer de andre månedene så fort som mulig.

♥ April

April startet med et brak! Det var duket for en helg i Bergen hvor min eldste søster skulle drikkes ut! Det hadde vært mye planlegging i forveien, og utrolig nok gikk alt som det skulle! Bruden ble ”kidnappet” fra jobb og kjørt til Bergen hvor det ble både spa, boblefotball, quiz, middager, overnatting på suite og fest! Helgen etter utdrikningslaget reiste jeg og Espen til Odda på påskeferie, og som påsker ellers ble det kos, påskekrim, god mat og en liten fjelltur. Og så ser jeg at april ble avsluttet på samme måte som den startet – nemlig med en helg i Bergen. Da var det feiring av mammaen min sin bursdag som sto for tur! April var virkelig en fin måned med masse reising og familietid ♥


♥ Mai

I mai ble grillsesongen startet på en perfekt måte sammen med jentene utenfor leiligheten min i Sogndal – savn! Espen fylte hele 23 år, og våknet til frokost og gaver på sengen før vi feiret han sammen med venner senere på dagen! Det var veldig mye fint vær i mai, og det ble godt utnyttet i starten av måneden. Det var også veldig mye jobbing i mai, bacheloren til Espen ble endelig levert – gratulerer til han! Og vi begge hadde nok av eksamener som vi måtte forberede oss til. Det begynte også å nærme seg både bryllup og utflytning, så mot slutten av måneden var det veldig mange varierende følelser.

♥ Juni

Juni 2017 er en måned jeg aldri kommer til å glemme. Søsteren min giftet seg første helgen i juni, og det var den vakreste dagen jeg har opplevd. Jeg blir rørt bare av å tenke tilbake på den dagen ♥ Espen hadde sin aller siste eksamen i juni, og ble dermed ferdig utdannet lærer – woho! Og når siste eksamen var levert var det tid for å starte på pakkingen. Vi måtte være ute av leiligheten innen juni, og det hadde vi aldri klart hadde det ikke vært for all den gode hjelpen vi fikk! Mamma kom en helg til Sogndal for å hjelpe med nedvask og den siste pakkingen, og far til Espen kom for å hjelpe oss med å flytte alt til Odda. Så slutten av juni ble brukt til å flytte fra Sogndal til Odda. Husker det var utrolig rart å levere fra seg nøklene til den første leiligheten som jeg og Espen hadde sammen!


♥ Juli

Juli startet som en ganske travel måned hvor jeg reiste veldig mye at og frem fra Odda og Høyanger. Espen jobbet på Voss den måneden, og jeg ble reisende veldig mye alle veier. Mellom all reisingen og jobbingen fikk jeg og Espen skvist inn en dag på Hotel Ullensvang – og det var akkurat det jeg trengte! I juni ble alle planer om reisen til Spania ferdig spikret, og jeg viste for første gang frem leiligheten og forklarte hvor vi skulle bo. Det surret 100 sommerfugler i magen, og tanken om Las Palmas var nærmere enn noen gang. Men før Las Palmas var det en annen plass i Spania som skulle besøkes! Det var nemlig tid for sommerferie sammen med familien min <3 Det var en SÅ fin tur, og jeg koste meg fra start til slutt i varmen! En veldig fin avslutning på juli!

Herlighet så artig det er å se tilbake igjen på alle disse månedene! Det har hendt så utrolig masse i 2017, og uten bloggen hadde jeg ikke hatt sjans til å huske alt. Det er da man virkelig ser hvor gøy det er å ha et arkiv med både bilder og tekst! Håper dere likte starten på tilbakeblikket, så skal jeg prøve å få resten klart så fort som mulig. Kos dere masse på den siste dagen av 2017, og ha en fantastisk feiring! Stor klem fra meg ♥