Nå sitter jeg egentlig bare på sofaen med teppe, pysj og en kopp med te, mens jeg prøver å glemme klokken litt etka for free german! Espen er ferdig på skolen klokken 12, og da skal vi reise rett til Høyanger for å hente den lille babyen vår ♥ Albert har feiret nyttår hos mamma, da det ville bli best for han med tanke på raketter og slikt after windows 10 update! Jeg gleder meg VELDIG til å få han tilbake igjen til Sogndal, for jeg føler virkelig at det mangler en liten venn her… Det er noe med det å ha en som alltid er glad for å se deg, selv om du bare har vært borte i 2 minutter kindle update herunterladen!

Ellers føler jeg at jeg har utsatt 2017 litt… Det er ikke det at jeg ikke føler meg klar for å sette i gang med det nye året, for det gjør jeg absolutt comsol herunterladen! Men jeg må komme meg litt mer på plass før jeg er klar for alt dette her «nytt år og nye muligheter»! Kofferten er enda ikke pakket ut av etter at vi var i Odda, kjøleskapet er ikke fylt opp igjen og jeg har relativt lite kontroll på hvor jeg har ting, haha offline map maps! Men det skal jeg få fikset opp i i løpet av helgen, nå skal jeg bare bli ferdig med en dag til på jobb i morgen, så kan jeg bli med resten av verden på å komme i gang med 2017 herunterladen! Jeg har veldig stor tro på at dette året skal bli bra! Jeg har mange planer, som jeg gleder meg til å dele med dere ♥ Men nå må jeg dessverre komme meg opp av sofaen og inn i dusjen polnische filme downloaden!

Håper dere får en strålende dag ♥