God morgen, babes!

Nå er jeg akkurat ferdig med en aldri så liten treningsøkt, og skal straks hoppe i dusjen skype.com! Det føles så utrolig deilig å starte dagen med litt trening, så jeg kan ikke klare å forstå hvorfor denne dørstokkmila er så lang noen dager. herunterladen. Men i dag var den heldigvis overkommelig, noe som passet meg veldig bra siden vi skal ha tapas i kveld! Alltid greit å være på godsiden med treningen når man skal fråtse i mat senere på dagen, eller hva free youtube mp3 converter download kostenlos?

Ellers har jeg slengt sammen en liten collage med mine favoritter fra Nelly! De har så utrolig mye fint nå for tiden, og det er jo alltid gøy å kjøpe seg litt nye klær nå som våren nærmer seg med stormskritt summoners wasing! Jeg tror i alle fall at jeg kommer til å klikke hjem noen av disse skattene <3

1 HER – 2 HER – 3  HER

4 HER – 5 HER – 6 HER

7 HER – 8 HER – 9 HER

Håper at dere alle har fått en fin start på fredagen, så blogges vi mer senere herunterladen! <3