Siden julebord og tiden for festligheter er fullt i gang, tenkte jeg å vise dere to nye favoritter i toalettmappen! Begge produktene er fra NYX, og dere kan finner de blant annet på HM, Lyko og Coverbrands. Produktene som har fått en fast plass i toalettmappen min er: NYX – Stay Matte But Not Flat og NYX – born to glow.

Stay matte but not flat er en flytende foundation som gir et matt og fint resultat. Den er vannbasert og uten tilsatt olje, noe som passer veldig fint for min hud. Det er ikke den foundationen som dekker aller mest, så om man er veldig plaget med urenheter ville jeg nok ha valgt en annen (som for eksempel denne), men personlig liker jeg godt at den ikke er så tykk da jeg synes det blir mer naturlig. Den holder seg fin gjennom hele dagen uten å bli skjoldete, og den er veldig enkel å legge på huden! Og sammen med born to glow blir det en sikker vinner både til hverdags og til fest.

Go with the glow 

Born to glow har jeg skrevet om en gang tidligere, men da i en litt mørkere farge. Denne gangen gikk jeg for fargen ”sunbeam” som passer meg litt bedre på denne tiden av året. Viss du er ute etter ekstra tilførsel av glød nå på vinteren, anbefaler jeg denne på det sterkeste! Her kan man enten velge å legge den på de plassene du vil (som på kinnbena for eksempel), eller om du vil bruke den som en base for foundationen. Jeg pleier faktisk å blande den inn sammen med foundationen slik som dere ser på bilde, og da gir den en fin glød i hele ansiktet uten at det blir for mye ”glitter”.

På det ene bildet ser dere også at det skal veldig lite til av begge produktene, så de varer lenge! NYX tester heller ikke produktene sine på dyr (HER kan dere finne en oversikt over merker som ikke tester på dyr) og det er selvsagt et STORT pluss! Det er også et billig merke, og begge disse produktene kan kjøpes for ca. 200 kr – kanskje en fin venninnegave nå til jul? Jeg er i alle fall veldig, veldig fornøyd med disse to og håper at dere likte tipset! Og om dere har noen spørsmål om hvordan jeg påfører dem, eller om noe helt annet så må dere selvsagt bare spørre