MANDAG! 

Det er lenge siden jeg har gledet meg så mye til å starte en ny uke som det jeg gjorde i går kveld wie kann ich von youtube musiken! Jeg og Espen endte nemlig opp med noen drinker for mye på lørdag, og for første gang på 5 måneder har jeg vært fyllesyk.. Og jeg fikk mildt sagt en veldig god påminnelse om hvorfor jeg ikke har vært på fest på så lang tid, hvem orker å ha det slik hver helg! summer of 69 kostenlos downloaden? Hele søndagen gikk bare bort til å se serie og være dårlig, så det var veldig deilig å våkne frisk og rask i dag!

×    ×     ×

Men over til noe helt annet windows live movie maker 2012 kostenlos deutsch! Jeg har da endelig somlet meg til å lage min egen Youtube-kanal, og ikke bare det – jeg har søren meg laget en video der til dere også jw library appen! Jeg har jo delt flere videoer før, men da er det Espen som har vært sjefen, så denne ganger sitter det litt langt inne å dele. Mye skumlere å ”utlevere” seg på video enn med tekst, og i alle fall når det er så masse meg, haha hidemyass.  Men jeg får tro at det blir enklere for hver gang, og ikke minst at dere liker den! Jeg koste meg i alle fall med å lage den til dere, så da gjenstår det vel bare å si – kos dere med videoen,  og husk på at det er første gang så vær snille med meg, heh kostenlose und legale musik herunterladen! Husk å trykke på tannhjulet for best mulig kvalitet! 

Subscribe gjerne på den nye kanalen min, og ha en strålende mandag ♥