God kveld!

Nå er det nøyaktig førti dager igjen til jul, og vært eneste år tenker jeg den samme tanken – du har god tid til å bestille/kjøpe årets jule og nyttårskjole.  Men nei, nei det har jeg ikke. Jeg blir sittende å klø meg i hode og gruble om kjolen kommer til å nå frem i tide hvert eneste år, noe den svært ofte ikke gjør… Men nå har jeg tatt et slag for alle de forsinkende kjolene, eller egentlig alle kjolene jeg har bestilt for sent, for nå førti dager før jul har jeg alt plukket ut noen favoritter som jeg vil dele med dere! På denne tiden av året er butikkene fylt opp med hauger av nydelige kjoler, så jeg tviler sterkt på at noen av oss vil ha problemer med å finne noe vi vil like, problemet vil heller bli hvilken av alle de nydelige kjolene man skal velge. Livet er hardt, eller hva?

1 HER – 2 HER – 3 HER  

4 HER – 5 HER – 6 HER

7 HER – 8 HER – 9 HER

10 HER – 11 HER – 12 HER 

Her har dere i alle fall 12 ulike kjoler/jumpsuiter som jeg liker veeeldig godt! Skal ikke se vekk i fra at en av disse stikker av med seieren som årets jule/nyttårskjole hos meg ♥