Jeg vet at det er mange som misliker folk som kommer med ”ny uke, nye muligheter” og bare elsker på mandager, men jeg kan ikke noe for det – mandager har rett og slett blitt min favorittdag, og det ser jeg på som veldig positivt dokus herunterladen. Jeg elsker å starte uken med nye mål og planer, og denne uken er intet unntak! Nå har jeg akkurat fylt opp planleggingsboken min med alt av avtaler og planer, så får jeg bare krysse fingrene for at jeg kommer meg gjennom alt, hehe adobe lightroom for free.

Men før jeg kan starte helt på den nye uken, må jeg gjøre meg ferdig med helgens morsomheter url herunterladen! Jeg var jo som dere vet på hyttetur, og på lørdag var det duket for noe jeg hadde gledet meg til i over et år → slalåm word herunterladen und anmelden. Jeg har ikke stått skikkelig på det i mer enn 3-4 år, og har egentlig vært ganske skvettet og redd i bakken. Men Espen har tatt på seg ansvaret (eller, jeg har valgt at han skal ta det) med å lære meg opp herunterladen. For to år siden begynte ting å løsne opp, og jeg like slalåm veldig godt. Men så ble det som nevnt tidligere ikke noen turer i bakken i hele fjor (Espen var skadet, og jeg kvidde meg på å reise uten han), så jeg var rimelig spent på om jeg ville være like skvetten som tidligere, men det gikk bare fint whatsapp herunterladen online! Jeg skal jo innrømme at den første turen ikke suste unna, men jeg var langt i fra så skvetten som tidligere. Bena mine holdt på å dette av, for fy så vonde de skoene er, men etter en-to turer gikk bare alt veldig bra sharepoint 2010 download several documents! Nå gleder jeg meg til mange flere skiturer i løpet av året, det er nesten så det kribler litt i bena allerede, hehe! Kanskje jeg må planlegge neste reise ut i fra hvor det er gode skimuligheter herunterladen? Det var i alle fall som dere sikkert har forstått veldig gøy å stå på slalåm igjen – heldigvis! 

Men nå må jeg hive meg rundt for å få gjennomført alt som står i planleggingsboken under mandag google street view herunterladen! Prates mer senere