Hallo ♥ Jeg ville bare raskt titte innom for å ønske dere alle en fin lørdag! Jeg sitter på galleriet og slurper i meg kaffe for harde livet, for fytti så trøtt jeg er. Jeg ble vekt av et stort smell utenfor leiligheten min rundt klokken fire i natt, og når jeg endelig fikk sove igjen så drømte jeg at jeg skulle ha eksamen i engelsk i en svømmehall, haha. Det ble med andre ord litt lite søvn etter klokken fire.. Men men, det får jeg ta igjen i natt!

Denne lørdagen tror jeg kommer til å bli helt topp, for i dag skal vi feire treårs dagen til mitt herlige lille tantebarn! Så da blir det å skynde seg hjem etter at jeg har stengt galleriet, for å gjøre meg klar til presanger, kake og masse kos – gleder meg! Og så sniker jeg meg rett og slett ut til mamma i kveld for å overnatte der, hehe. To netter alene får være bra nok det. Men nå klapper jeg igjen dataen og tar helg! Kos dere masse i dag