God formiddag til dere! Nå sitter jeg her i pysjen min med øynene halvveis åpne, slik som jeg har gjort de aller fleste morgener den siste tiden, haha. Den gode døgnrytmen der jeg var lysvåken og klar for dagen klokken syv er langt borte, og nå er jeg trøtt til langt utpå formiddagen, dessverre. Jeg kommer meg opp i noenlunde ok tid (det vil si alt fra 7-9), men så parkerer jeg ganske så fort og lenge på sofaen. Men snart er det slutt på slaraffen livet, så får vi tro at overgangen til tidlige morgener, jobb og trening ikke blir så alt for tung – krysser i alle fall fingrene for det!

χ χ χ

I går var det duket for kalkun-middagen sammen med familien, og fytti så godt det smakte! Jeg klarte jo selvsagt å spise litt veldig mye, og magen sto på spreng, men jeg kan ikke si annet enn at det var helt verdt det, haha. Det er som oftest bare i romjulen jeg spiser kalkun, så da må man jo spise litt ekstra! Tror jeg må begynne å ha det litt oftere, for det smaker jo så godt! Men nå må nok magen og oppfyllingen av den spares litt til i morgen, for da er det jo tross alt nyttårsaften – gleder meg! Det var egentlig planen at dette innlegget skulle ut ganske mye tidligere, men plutselig var jeg på veg ut døren med ski i hendene.. Slik blir det av og til! Håper dere får en fin dag videre, så prates vi