Hallo fra noen som har stått opp med en litt mer riktig fot i dag, haha. Har dere hatt en fin start på helgen? Min start har jeg allerede fortalt om, og er egentlig ferdig med så nå er jeg klar for at resten av helgen skal bli fin! Solen skinner og jeg har nett vært ute en tur med hundene. Jeg kan ikke akkurat si at det er varmt ute, men fy så deilig det er å se solen igjen! Godt å tenke på at vi går mot den riktige tiden av året igjen.

Ellers er ikke planene like mange som forrige helg når jeg var på hyttetur, men noe gøy bli det nok uansett. Jeg tenke å skrive et innlegg om prosjektet mitt om å ikke spise salt eller sukker ++ på en måned i morgen, så kanskje det er noen flere som henger seg på! En skikkelig rens av kroppen etter alt godteri og salt mat som var i julen, men det er ikke enkelt å holde seg unna godisen – men mer om det i morgen! Nå må jeg komme meg ut av koseklærne, så prates vi mer senere! Ha en fin lørdag uansett om det blir på sofaen, på hytten eller på fest ♥