Hallo dere   Ååh, som jeg gleder meg til denne dagen! Jeg og Espen har planlagt vår siste utflukt mens vi er her i Spania (trist..), og skal reise av å leie oss bil for å kjøre rundt på øyen! Så i går kveld satt vi med Google, Gran Canaria boken vår og et kart og planla hvor og hva vi ville se. Dette kan ikke bli noe annet enn en helt fantastisk dag, og som dere sikkert har skjønt så skrev jeg dette innlegget i dag tidlig, og er mest sannsynlig allerede på vei rundt øyen, hehe!

Jeg ville bare nett inn å fortelle dere hva jeg holder på med, da jeg ikke er helt sikker på om jeg rekker å blogge noe mer i dag. Spørs litt når vi kommer tilbake, men jeg tenke uansett å dele litt bilder fra i går! Som dere ser så ble meste parten av gårsdagen brukt ved bassenget, og det var så deilig! Tipper at jeg ikke har så veldig mange slike dager igjen, så i går prøvde jeg bare å kose meg mest mulig i solen. Det er jo bare fire hele dager igjen, og jeg har en haug med andre ting jeg må/vil få gjort før jeg reiser tilbake til Norge, så da var det veldig ok med en skikkelig basseng-dag!

♥  ♥  ♥

Men nå må jeg faktisk løpe slik at jeg rekker bilturen, prates så fort jeg har muligheten