God søndag! ♥ Før jeg tar kvelden tenkte jeg å slenge inn et lite tips til dere! Søndag betyr jo avslapping i sofaen for mange, og det er søren meg ikke alltid like mye fristende å se på tv – så da tenkte jeg å anbefale en film jeg så tidligere i sommer!

· The lucky one ·

Filmen handler om en soldat som overlever i felten, mens flere av de andre soldatene omkommer. Han finner tilfeldigvis et bilde som en av de andre soldatene hadde med seg, og velger å oppsøke jenten på bilde for å takke henne. Soldaten (som spilles av Zac Efron – verdt å nevne) reiser til den lille bygden hvor jenten på bildet bor sammen med hunden hans, og ender med å få en jobb på hundekennelen som jenten og bestemoren driver. Ikke overraskende utvikler det seg følelser, drama med en tidligere eks-mann og mer enn det føler jeg nesten ikke at jeg kan avsløre!

Dette er en typisk meg-film, og da sier det seg vel selv at jeg likte den, hehe! Så nå er det bare å finne frem popcornet, slå på Netflix og lade batteriene ferdig slik at vi alle er klar for en ny uke! Ha en fin kveld, klem.