God mandag til dere ♥ Håper den har startet fint!

For min del startet dagen med en tur til legen. Det å ikke lytte til kroppen i helgen var kanskje ikke den lureste ideen, så nå sitter jeg her med en enda tettere nese. Hodeverken har heldigvis slept en god del, så nå er det bare halsen og nesen igjen. Jeg skulle egentlig ta en haug med blodprøver, men siden jeg var såpass tett måtte vi vente til jeg var friskere. Ellers er det skikkelig rart å plutselig kunne spise alt mulig igjen, haha. Det blir litt sånn at jeg holder meg til det sunne som jeg har kunnet spise, men det snur nok snart –  litt i alle fall.


Men jeg vil nett snakke litt mer om helgen! På lørdag var jeg og Espen på skitur i noen løyper som ingen av oss har testet ut før, men etter den turen er det ikke tvil om at jeg skal tilbake. Det var bare så utrolig fint der, og mange ulike løyper man kunne velge mellom utfra hvor langt man ville gå. Jeg var jo ikke helt i toppform med tanke på forkjølelsen min, så det ble ikke en så alt for lang tur, men gøy var det uansett! Vi hadde pakket med oss kaffe og litt lunsj, og til vår lykke var det overraskende nok god nok temperatur (eller nok klær, hehe) til at vi kunne sitte litt utenfor løypen og nyte en varm kopp med kaffe, imens vi så på alle som koset seg på ski. Jeg sier ikke nei takk til flere slike dager, bare tenk viss påsken kunne bli slik – det hadde vært fantastisk!  Jeg blir bare mer og mer glad i å gå turer på langrenn, man får både nyte naturen og bevegd kroppen, og det er noe som passer meg veldig fint!

- A pair of skis are the ultimate transformation to freedom

Har noen av dere testet ut løypene i helgen?