Nå har jeg lest gjennom en rekke motesider, og der er det virkelig en ting som går igjen, som visst nok skal bli vårens store «it plagg»! Jeg vet ikke helt hva jeg synes om denne trenden enda, men kanskje den kommer til å vokse på meg? 

Det som skal pryde butikkvinduene fremover denne våren er nemlig skjorter med rysjer windows live movie maker 2012 kostenlos deutsch!


Skjorte nr jw library appen. 1 HER – Skjorte nr hidemyass. 2 HER – Skjorte nr kostenlose und legale musik herunterladen. 3 HER 

Skjorte nr zoom kostenlos herunterladen chip. 4 HER – SKjorte nr. 5 HER 

Jeg er veldig for skjorter, da jeg synes de finnes utrolig mange fine feminine skjorter som enkelt kan sprite opp et hvert antrekk, men jeg er enda litt i tenkeboksen på disse rysjene. www.office.com/productkeycard herunterladen. Noen er jo selvsagt veldig fine, men jeg tror ikke at jeg kommer til å føle meg veldig komfortabel i veldig store og voldsomme rysjer. Men hvem vet, plutselig kommer det antrekksbilder på bloggen med STORE rysjer, hehe kartenspiele kostenlos downloaden schafkopf! Men de antatte vårfargene er jeg i motsetning veldig positiv til – lysblå, hvit og knallgrønn herunterladen! Lysblå og hvit slår jo omtrent aldri slå feil, men jeg kjenner at jeg er ganske spent på knallgrønn?  Tror ikke det kommer antrekksbilder i en knallgrønn rysjete skjorte med det første i alle fall, haha download and save videos from the internet!

Så hva synes dere om vårens «it plagg»?