Når dere leser dette er nok jeg på vei opp på fjellet sammen med en av søstrene mine! Jeg har snakket om at jeg har lyst på fjellet i evigheter, så når jeg fikk spørsmål om jeg ville bli med henne, så takket jeg fort ja sparkasse kontoauszug herunterladen! Kondisjonen er ikke helt på topp om dagen, men det skal nok gå bra uansett – håper jeg!

I dag er det faktisk siste hele dagen min i Høyanger før jeg setter kursen mot Odda igjen, eller først Voss i noen timer og så Odda herunterladen. Espen jobber formiddag i morgen, så da skal jeg stoppe på Voss for å besøke han litt! Jeg gleder meg sånn til å se han igjen, vi er ikke vandt med all denne tiden borte fra hverandre, men det er vel bare sunt å savne hverandre litt, eller google chrome herunterladen? Det er egentlig litt rart, for når jeg er i Høyanger så savner jeg å være sammen med han, og når jeg er i Odda eller andre plasser så savner jeg å være sammen med familien min. herunterladen. Luksusproblem?

På bildene ser dere forresten antrekket mitt fra i går! Eller i alle fall antrekket jeg hadde på formiddagen før jeg og mamma reiste til Førde kalender excel downloaden! Noe som var veldig koselig <3 Jeg fikk kjøpt et par nødvendigheter før første tur til Spania, og tilbrakt masse tid sammen med mamma! Noe som passer meg helt perfekt! Ha en fin formiddag videre, så blogges vi når jeg kommer meg ned igjen fra fjellet herunterladen!