S U N D A Y ♥

Tidligere i uken oppdaget jeg ikke bare en, men hele to (haha) nye favoritt lunsjer! Jeg prøver så godt jeg kan å ikke spise brød til alle mulige måltider, da jeg reagerer en smule på det, og da jeg vet at mange andre er i samme båt tenkte jeg å dele de med dere også!

Lunsj nummer 1 - Salat med spekeskinke

Spinat ♥ Agurk ♥ Paprika ♥ Soltørkede tomater ♥ Fetaost ♥ Spekeskinke

Her er det selvsagt bare å kjøre på med de grønnsakene man liker, tipper det smaker helt perfekt med melon oppi også blant annet! Denne salaten tar ikke noe lenger tid å lage enn to skiver med ost og skinke, og i mine øyne så er det lite som slår soltørkede tomater og fetaost sammen – NAM. Føler neste at jeg er tilbake i Hellas når jeg spiser denne salaten, hehe!

Lunsj nummer 2 – Smoothie med eple og kokos

Banan ♥ Jordbær ♥ Blåbær ♥ Mager vanilje kesam ♥ Eple ♥ Kokosflak ♥ Kanel ♥ Mandel melk

Jeg kjøpte en smoothie-miks med porsjonspakker på Coop som hadde disse bærene, og en sånn pakke fungerte veldig bra til denne lunsjen. Det var så enkelt at jeg bare mikset smoothie-blandingen, kesam og melken, og så kuttet jeg opp et eple som jeg la på toppen! Helt tilslutt drysset jeg over litt kanel og kokosflaks bare for å få enda litt mer smak. En perfekt lunsj nå i varmen!

Håper dere likte de to lunsj-tipsene mine! Om det er noe dere lurer på så må dere bare spørre, og så skal jeg prøve å forklare meg litt bedre!  Ha en fin søndag ♥