Nå sitter jeg på flyet på veg til Riga, og tenkte at jeg skulle utnytte tiden til å svare på noen av spørsmålene fra spørsmålsrunden! Jeg har bare plukket ut et par av de, og så tenker jeg å spille inn resten på video når jeg kommer hjem igjen, slik at ikke det skal bli så veldig mange på en gang sims free download voor laptop. Så da er det vel bare å sette i gang!

Hvorfor blogger du?

Jeg har vel egentlig alltid vært veldig glad i å lese blogg, men det å starte en selv hadde jeg faktisk ikke trodd at jeg skulle gjøre. Og det av den ene grunnen at jeg ikke trodde jeg ville tørre. Jeg var litt for redd for hva alle andre ville si og mene om at jeg blogget, men jeg har faktisk ikke angret et sekund på at jeg begynte Jö app! Jeg blogger rett og slett fordi jeg liker å skrive, ta bilder og det å lage noe kreativt. Jeg synes det er gøy å jobbe dette, og det å ha noe som bare er mitt! Mitt lille fristed der jeg kan skrive og gjøre nett som jeg vil, uten at noen har noe med det å gjøre. Jeg trives VELDIG som blogger, og jeg er utrolig motivert til å jobbe enda hardere for at bloggen skal bli best mulig spotify songs in the background.

Hva heter du på Instagram og Snapchat?

Jeg heter @siljefjaren på Instagram, og på Snapchat heter jeg Siljefj, men jeg har ikke åpen Snapchat da wo kann ich windows herunterladen.

Kan du lage sminkevideo?

Ja, jo – kanskje? Jo, jeg kan vel prøve på det! Jeg har aldri laget sminkevideo før, men en gang må vel kanskje bli den første?

Hvis du kunne ønsket deg kun 1 ting, hva ville det vært patientenverfügung herunterladen kostenlos?

Oii, vanskelig spørsmål! Men kanskje en hel haug med penger slik at jeg kunne hjulpet mange. Jeg skal ikke påstå at jeg ikke ville ha brukt noen av pengene på reiser og forskjellig, men viss jeg kunne ønsket meg så mange penger jeg bare ville, så kunne jeg jo ha gidd bort masse penger til de som virkelig trenger det.

Hvilke land har du mest lyst å reise til schriften für microsoft word downloaden?

Jeg har veldig lyst til å reise til USA, av den grunn at jeg vil til Hawaii! Tenkt å kunne bo på Hawaii da, det hadde passet meg helt utmerket! Og så har jeg veldig lyst til Australia.

Korleis ser livet ditt ut om 5år alte office versionen downloaden?

Det er utrolig vanskelig å si, men jeg håper jo at jeg har en jobb der jeg kan reise mye og oppleve nye steder. Vet ikke helt hvilken jobb det skulle vært, men jeg har ikke så veldig lyst på det standard A4-livet. Jeg vil jo sikkert ha barn og alt dette der en gang, men om 5 år så håper jeg at livet mitt er fylt med reiser, opplevelser og selvsagt med alle de menneskene som gjør meg lykkelig jabit musik kostenlos downloaden.

 Hva er yndlingsfargen din?

Jeg tror egentlig ikke at jeg har noen farge som utmerker seg noe sånn spesielt mer enn noen andre, men viss jeg måtte velge så ville det vel kanskje ha blitt blå?

Hva ser du frem til dette året kostenlose gifs herunterladen?

Jeg ser frem til en hel del dette året! Jeg tror at det kan bli et ganske annerledes år, og det kan bli veldig spennende. Nå har jo Espen bare igjen et halvt år av studie sitt, og etter det så har vi plutselig muligheten til å gjøre akkurat det vi vil. Så vi har mange ulike tanker om hva vi vil gjøre etter sommeren, og mest sannsynlig så blir det nok å reise så mye vi kan kostenlos itunes herunterladen. Vi driver å planlegger hvor turen skal gå, og det vi har komt frem til er at vi i alle fall vil bo en plass hvor det er varmt! Og så ser jeg jo selvsagt frem til denne turen til Riga, og turen til Spania i sommer!

Hva sto det på den siste meldingen du fikk?

”Vi ønsker dokke god tur! Kosa dokke!”

Hva gjør deg lykkelig?

Familie og venner gjør meg lykkelig. Det er de to tingene jeg verdsetter høyst, og jeg kan vel ikke få sagt mange nok ganger hvor takknemlig jeg er for at jeg har så mange fantastiske mennesker rundt meg.

Trives du i Sogndal? 🙂

For et koselig spørsmål! Ja, jeg trives veldig i Sogndal! Det var egentlig en perfekt plass å flytte til, for det er verken for stort eller for lite, viss dere forstår hva jeg mener? Jeg kommer fra en plass som ikke er så veldig stor, så det å komme til Sogndal føltes veldig trygt i forhold til det å skulle flytte rett til Oslo, Trondheim eller Bergen. Nå skal det jo og sies at jeg kjenner litt på lysten til å teste ut noe nytt snart, da jeg føler at jeg har ”grodd litt fast”, haha! Men Sogndal er absolutt en fin plass å bo på!

Det var de spørsmålene jeg rakk å svare på denne gangen, og så kommer resten når jeg kommer hjem igjen! Håper dere alle har en fin dag <3