//Reklame

For en liten stund siden var jeg så heldig at jeg fikk bli en del av Swiss Clinic teamet, og for de av dere som ikke har hørt/lest om Swiss Clinic før så utvikler og selger de skjønnhetsprodukter adobe reader gratisen mac. De utvikler produkter og behandlinger som skal gi deg og din kropp optimale forutsetninger for å hente frem din naturlige skjønnhet, både innenfra og utenfra barbershop. De er registrert på mattilsynet, er medlemmer av PETA og benytter seg ikke av dyreforsøk – VIKTIG! Jeg har nå testet ut to av deres produkter, og tenkte da at jeg skulle skrive litt om disse produktene –  Vi starter med det første produktet som er en Skin Roller piano notes for free!

Det er altså en rull som har 540 sølvbelagte mikronålen som du ruller forsiktig over huden – her kan du velge mellom to ulike nållengder ut fra hvordan huden din er, jeg har den korteste som er på 0,2 mm herunterladen. Når du ruller over huden stimuleres det en skade i huden (ikke noe farlig) som fører til at kroppens naturlige helbredelsesprosess starter, og produksjonen av elastin, kollagen og nye friske hudceller skapes amazon musik downloaden mp3. Dette hjelper blant annet huden med å bekjempe pigmentforandringer, overfladiske arr og aknearr samtidig som den jevner ut hudtonen og du få en mer balansert hudstruktur 4 bilder 1 wort app kostenlos herunterladen. Nå kan jeg ikke si noe om hvor god den er på dypere arr da jeg ikke har noen spesielle arr i ansiktet, men jeg har absolutt merket at huden har fått en skikkelig boost kegeln kostenlosen!  Det er anbefalt å bruke rullen i fem dager, og så ha en  pause på fem dager før du bruker den i fem nye dager osv.  Jeg har brukt rullen i to omganger nå, og føler at huden har blitt mye mykere, friskere og sunnere ccleaner kostenlos downloaden windows 7. Sminken min setter seg også veldig mye lettere på huden, og ”synker” ikke inn i små linjer for eksempel på siden av munnen.Produkt nummer to er perfekt om du har lyst på en fin og sommerligglød i ansiktet uten å måtte bruke mange timer i solen – noe som også kan skade huden din. herunterladen. ”Self tan drops” og ”Self tan pads” brukes morgen og kveld sammen med en helt normal hudrutine herunterladen.

Dråpene blandes bare inn i en helt vanlig ansiktskrem etter at huden er renset på morgenen, og padsene fører man bare over huden på samme måte som en våtserviett etter at eventuell sminke er fjernet før du skal legge deg – veldig enkelt! Padsene pleier og utvikler glødene og solbrun hud mens du sover, de gir fuktighet og farger ikke av på klær eller putetrekk. Jeg har alltid vært veldig skeptisk til selvbruning, da jeg verken vil bli oransje, få ujevn farge eller bli unaturlig brun, men disse to produktene er veldig forsiktige om jeg kan forklare det slik? Jeg har brukt de to dager nå, og det ser helt naturlig og fint ut – jeg er veldig fornøyd, og det er ekstremt enkelt å føre det på og få det jevnt.

Om dere skulle ha noen spørsmål rundt disse produktene, eller Swiss Clinic generelt så må dere bare spørre – jeg svarer med glede! ♥