Hei tirsdag! Merker at hodet ikke er helt inne i bloggverden igjen enda, for kameraet og jeg er ikke blitt fullstendig venner igjen etter ferien, haha xs4all f secure. Glemmer helt av å ta det med meg, og det er bare etter en uke med pause/ferie? Ikke bra, ikke bra.  Får tro vi finner veien tilbake igjen til hverandre snart, haha homepage herunterladen!

I går kom jeg og Espen nett innom temaet hverdag, og hvordan det ville bli når alt var tilbake igjen til normalen. Altså, det vil si at alle er tilbake igjen på jobb/skole og høsten nærmer seg med stormskritt, og jeg må ærlig innrømme at jeg begynner å glede meg litt til den tiden herunterladen. Nå må det legges til at jeg ikke gleder meg til regn, kaldere dager, eller noe som helst som har med at det ikke er sommer å gjøre lenger (for min del kunne vi hatt sommer, desember og så sommer igjen), men jeg gleder meg litt til den helt vanlige hverdagen.  Den dagen hvor du får svar på den mailen du sendte samme dag som du sendte den, helg betyr helg samtidig som mandag betyr mandag kostenlose musik herunterladen ios. Det er jo livsfarlig å si det, og jeg er hundre prosent sikker på at jeg kommer til å få igjen for det.. Men vi har vært så utrolig heldige med været denne sommeren, så det virker liksom litt rart at det nesten er en hel måned igjen til de fleste er ferdig med ferie siemens nx herunterladen. Jeg føler meg jo egentlig ganske fornøyd med sommeren, og det er ikke ofte man gjør etter en sommer i Norge.

Nå er det jo egentlig bare et ekstremt godt tegn at jeg gleder meg til den normale hverdagen igjen, så jeg klager absolutt ikke – det er bare ikke en vandt følelse om jeg kan si det sånn, haha parallels günstig downloaden. Det er veldig mye spennende som jeg ser frem til denne sensommeren/høsten, og jeg lover at det ikke er lenge igjen til jeg kan fortelle dere om det, så akkurat det er jo selvsagt en stor grunn til at jeg gleder meg til hverdagen igjen også herunterladen. Men nå har jeg det egentlig litt travelt, så jeg har ikke tid til å la hodet surre rundt i disse tankene lenger! Vi prates mer i morgen, klem!