Hallo, kjære dere!

Det ble dessverre en litt sen oppdatering i dag, da klokken rett og slett har gått litt for fort, haha! Jeg hadde en vippe og brynstime klokken 10 i dag, og før det hadde jeg noen ting som måtte fikses, så da strakk rett og slett ikke tiden til selv om jeg sto opp kvart over 7… Etter timen min på LUX måtte jeg pakke ned de tingene som jeg må ha med meg til bryllupet som er på lørdag (wææ, ikke lenge igjen!), og komme meg på bussen til Høyanger. Så ja, nå sitter jeg da på bussen og blogger! Det er ganske lenge siden jeg har tatt buss, og jeg skal helt ærlig innrømme at jeg egentlig synes det er litt skummelt… Jeg klarer liksom ikke helt å stole på at bussjåføren ikke treffer noe/noen, og det er jo helt teit av meg å tenke slik, men det har jo skjedd før dessverre… Men det er jo positivt at jeg får jobbet litt på turen da, det hadde jeg jo ikke fått gjort viss jeg kjørte selv – viktig å tenke positivt ja!

Jeg skal på jobb i morgen, og på fredag må vi pynte og gjøre alt klart til bryllupet som er på lørdag, så jeg jobber med å få gjort klart noen innlegg som kan komme de dagene! Føler jeg nevner bryllupet i alle innleggene for tiden, men jeg gleder meg bare så masse at jeg ikke helt klarer å slutte og prate om det, hehe! Jeg har bare vært i bryllup en gang før (tror jeg?), og da var jeg så liten at jeg nesten ikke husker noe som helst, så dette blir veldig spennende! Og i alle fall når det faktisk er søsteren min som skal gifte seg, og jeg og den andre søsteren min som er forlovere!

Men nå begynner jeg å bli litt kvalm av skrivingen, så den positive biten lenger oppe tar jeg tilbake… Buss er ikke gøy. Håper dere har hatt en fin dag, så blogges vi <3