… God fredag til dere!  Regner med at det er mange som er klare for helg nå? Min helg bli ganske travel, men å finne plass til litt kos skal jeg nok klare uansett. Tidligere har jo ikke helg betydd så veldig mye for min del, da både jeg og Espen hadde ”fri” uansett om det var tirsdag eller lørdag, men nå når hverdagen er mer normal setter jeg plutselig litt mer pris på helgene. Jeg gleder meg blant annet til en bedre biffmiddag og muligens en gøyal film eller noe! Det blir jo ikke noe godis, usunnmat eller alkohol for min del, men man kan jo kose seg med mye annet!

•     •     •

Ellers var bowlingen i går veldig gøy! Vi spilte tre runder, og jeg må ærlig innrømme at jeg tapte alle tre – med glans, haha.  Tror faktisk bare jeg fikk mindre og mindre poeng for hver runde.. Så den Wii-spillingen hjalp ikke veldig. Bra konkurranseinstinktet ikke var så alt for sterkt! Det er så artig å finne på litt slike ting nå som det er kaldt og mørkt på ettermiddagene, da blir ikke dagene så korte. Men nå må jeg ta med meg hundene ut på en tur mens været faktisk er ok!  Ha en fin fredag ♥

Skrevet 11:15