–  IS FAMILY TIME

De siste gangene jeg har vært hjemme i Høyanger, så har jeg ikke fått tid til så mye annet enn å bare være på jobb før jeg har reist tilbake igjen til Sogndal, men denne gangen har jeg fått skvist inn masse familietid herunterladen!

På søndag var jeg blant annet på åpen dag i en stall på Kyrkjebø sammen med begge søstrene mine, mamma og tantungen min! Jeg oppdaget jo da at jeg var en smule mer skeptisk til hester enn det jeg trodde at jeg var, men det var uansett veldig koselig ltspice downloaden! Tantungen fikk prøve å ri på en av hestene, og så fikk vi en liten tur i vogn! Det var i alle fall et veldig fint opplegg, der alle kunne gå rundt og hilse på hestene, kjøpe kaker og ri for en liten slant med penger, haha to sd card! Det er alltid koselig med litt familietid <3

Nå reiser jeg tilbake til Sogndal i morgen for å pakke litt ting og hente Espen, før det blir en tur til Bergen i helgen for å feire bursdagen til mamma, det blir kos ubuntu youtube videoen! Håper dere får en fin dag videre <3