//Annonse

Nå dere, nå skal jeg endelig dele konkurransen hvor dere kan vinne min all time favorite almanakk! Jeg husker at jeg bestilte meg en mens jeg gikk på skolen selv, og jeg var stolt som en hane hver gang jeg tok den opp for å føre inn noe skolegreier, hehe. Good times! Nå kommer absolutt alt inn i denne almanakken, og det er uten tvil den som gjør at jeg klarer å holde orden på hva som skal skje de ulike dagene. Dette er min tredje almanakk, og det sier vel sitt på at jeg er veldig fornøyd med både utformingen og utseende på almanakken!

For de som ikke er kjent med Personligalmanakk.no, så kan du altså designe din helt egen almanakk akkurat slik du selv vil ha den – og det er vel akkurat derfor jeg er så fornøyd som jeg er. På bilde over ser dere for eksempel litt hvordan jeg har valgt å utforme hovedsidene i min almanakk. For å delta i konkurransen trykker du bare HER, og så står de tre enkle stegene for å delta forklart der. Enkelt og greit! Håper dere likte konkurransen, og så krysser jeg fingrene for dere ♥