Happy friday!

…………

I dag har klokken virkelig bare løpt i fra meg, og når jeg kom inn dørene for litt siden og så at klokken allerede var blitt halv 2 ble jeg rimelig forvirret. Jeg som skal prøve meg på hjemmelaget blomkålsuppe og alt i dag! Men jeg har ikke bare loket rundt, jeg har fått unna gjort et par ærend som jeg skulle – blant annet fått kjøpt en liten oppmerksomhet til mamma siden det er morsdag på søndag (vennlig påminning), handlet inn mat til helgen, gått tur med hundene og slått ihjel litt tid med et koselig kafebesøk sammen med mamma og Espen. Kanskje sistnevnte går litt under kategorien loket, men det går fint når alt det andre var nødvendigheter,  eller hva?

Genser – Zara 

Akkurat nå sitter jeg som en frostpinn i nattklær (ja, jeg hoppet rett inn igjen i det når jeg kom hjem fra tur), og prøver å få varmen i meg igjen med litt kaffe. Jeg skal veldig snart få begynt på den suppen slik at den blir klar til noen lunde ok tid, og så får vi se hva resten av ettermiddagen bringer. Tenk det da dere, jeg har byttet ut tacofredag med blomkålsuppe – hva skjer? Unnskylder det med at jeg har planer om nachos på søndag 😉 Men nå må jeg virkelig hive meg rundt og komme meg på kjøkkenet – vi blogges! Ha en fin fredag ♥