Hallo, kjære dere!  Nå var det jammen lenge siden sist, eller syv dager rekker kanskje ikke til ”jammen lenge siden” kategorien, men det føles rett og slett ut som en liten evighet siden sist gang jeg satt fremfor dataen hjemme i leiligheten. Det er faktisk så lenge siden at det nesten var litt vanskelig å vite hvor jeg skulle starte? Starter jeg med å fortelle om ferien min, eller starter jeg med å fortelle om dagen i dag? Livets store spørsmål altså. Vel, jeg kan ikke skryte på meg at jeg har tatt så mange bilder, så det er kanskje ikke så veldig spennende å høre om ferien min uten noe å vise til.. Jeg som sa at jeg skulle ta mange bilder, men alt av kamera, data og sosiale medier har for det meste blitt liggende i kofferten – beklager!

Men nå kjenner jeg i alle fall at jeg er veldig klar for å pakke alt ut igjen fra kofferten, og si velkommen til hverdagen igjen – så velkommen at jeg til og med har sjekket opp medlemskap på treningsrommet i idrettshallen her hvor jeg bor, haha. Det må vel være definisjonen på at ferien er over?  Vi dro hjem igjen fra ferien litt utpå dagen på lørdag, slik at vi kunne nyte den siste fridagen vår hjemme med en fjelltur, middag hos mamma, bading hos søsteren og gyros til kvelds fremfor tven – perfekt.


Så ja, da kan jeg vel si at alt skal være tilbake igjen som normalt fra i dag! Håper dere har hatt det fint den siste uken, så gleder jeg meg til å oppdatere som normalt igjen!