God kveld, godinger! Nå befinner jeg meg mest sannsynlig en eller annen plass på fjellet sammen med Espen. Han skulle ta noen bilder der oppe, så da slengte jeg meg med på litt ”gratis” trim/kvalitetstid – to fluer i en smekk, eller hva de sier treiber für lexmark x1270 kostenlos downloaden! Men samtidig som jeg er på fjellet og irriterer meg over mygg og klegg, som det forresten kryr av for tiden, så kan jeg jo tipse dere om en ny favoritt lunsj/kvelds sims 4 accessories for free! Jeg er jo på en evig jakt etter noe som både kan tilfredsstille min ekstreme hunger på noe ekstra godt samtidig som det ikke er 5000 ++ kalorier – ikke alltid like lett med andre ord, men i går fant jeg noe som var farlig nær på å nå begge disse målene android youtube herunterladen. NAM, sier jeg bare!

SKOGSBÆR-BLANDING  MAGER VANLIJE KESAM  HAVREGRYN  MANDLER  MØRK SJOKOLADE

Jeg lagde to porsjoner og da hadde jeg ca herunterladen. 1/3 av skogsbærblandingen, 1 ½ hand havregryn, 1 hand mandler og 2 ruter sjokolade – detter er veldig ca. så det er bare å prøve seg frem utfra hvor sulten du er vlc player download windows 10! Jeg tok bærene, mandlene og havregryna på en stekepanne og stekte de til bærene var lunkene. Her må man passe litt på, for det er fort gjort at grynene brenner seg litt do not safari pdf. Ta kesamen i en skål, og når bærene er klare heller du de egentlig bare over kesamen, smelter sjokoladeruten som du topper blandingen med og spiser, haha herunterladen. Ja, hva mer skal man si? Bon appétit kanskje!