Hei dere!  Jeg prøvde meg på et litt annerledes innlegg i dag, så jeg håper det faller i smak. Det var ikke den mest ”spenstige” dagen akkurat, men noen dager er jo naturligvis litt roligere, så det er jo greit å vise det også.

06:10 –  Alarmen min ringte før Espen sin for første gang på evigheter, og merkelig nok så spratt jeg veldig enkelt opp! Jeg har bestemt meg for å teste ut å stå opp en liten time før jeg pleier, og ut fra første dag har det i alle fall gått knirkefritt. Jeg listet meg ut fra soverommet, satt på litt musikk og begynte så smått på dagens første innlegg.

07:21 – Espen har stått opp, kaffen er komt i koppen og innlegget er nesten ferdig. Jeg lar meg selv avbryte for å snakke litt med Espen mens han spiser frokost og gjør seg klar til jobb. Jeg elsker å ha litt rolige morgener der vi får tid til å sette oss ned med kaffe/frokost sammen.

08:30 – Jeg kommer meg i dusjen og kjenner at det er på høy tid med litt frokost! Jeg bruker veldig ofte å spise yoghurt med solsikkefrø, havregryn og linfrø – synes det passer helt topp til hverdagsfrokosten, og det holder meg mett frem til lunsjtid. Frokost og kaffe nummer 2 kommer i mangen og innlegget er ferdig.

10:05 – Jeg rydder ut av litt ting i leiligheten, tørker håret og steller meg helt ferdig før jeg setter i gang med å planlegge hva vi skal handle senere i dag.

11:30 – Mamma ringer og spør om jeg vil bli med henne på tur med hundene, og det takker jeg selvsagt ja til! Vi går en fin og god tur, der vi både får balansert på is og nytt noen deilige solstråler – viktig med litt variasjon, haha. Det er bare SÅ deilig vær ute i dag!

12:50 – Jeg og Albert er komt hjem igjen, og jeg hiver i meg en litt forsinket lunsj samtidig som jeg ser en episode med ”bloggerne” på tven (ironisk nok). Internretten klikker hver gang jeg setter på Sumo, men funker helt fint på alt annet, så jeg gir opp og setter heller på musikk.

Her ser dere forresten litt av fargen på soverommet – elsker den!

14:00 – Espen sender melding om at han begynner å gå hjemover, og jeg setter i gang med dagens middag samtidig som jeg skriver dette innlegget. Både jeg og Espen er rimelig klare for å gjøre ferdig alle ”plikter” slik at været kan nytes til det fulle – nå må bare vinden roe seg, men jeg skal ikke klage (bare litt). Er dette dagens første skikkelige vår dag? Håper det!

15:03 – Middagen er komt ned, og jeg skal straks reiste ut for å møte familien på fotballbanen. Så da får nesten dette klokkeslettet bli det siste! Prates mer i morgen ♥