I dag er endelig dagen her! Espen har vært veldig travel helt siden mars med skole, og i dag har han endelig sin aller siste eksamen! Tenk det da, om noen få timer er han ferdig utdannet! Wææ, så stolt jeg er over han <3

Vi får sånn ca. et halvt døgn sammen før han reiser til Elverum på en fotojobb, livet med travel kjæreste? Haha! Men på det halve døgnet skal vi få koset oss masse! Jeg vet ikke helt hva som er planen for dagen enda, men i ettermiddag/kveld skal vi i alle fall ut å spise. Det blir jo en av de siste dagene vi har i Sogndal sammen, så da må vi prøve å få utnyttet det til det fulle! Men nå skal jeg komme meg i dusjen, og så få pakket og ryddet litt slik at vi kan ta ”fri” i kveld. Jeg lever virkelig livet som husmor nå som dagene altså, haha! Håper dere har en fin formiddag <3