Da var det torsdag, og tid for en ny oppskrift! To torsdager på rad – ikke verst, eller hva? Denne gangen blir det en enkel og rask middagsoppskrift, som jeg personlig likte veldig godt! Jeg har vært litt lei av de standard middagene som vi ofte bruker å ha her hjemme, så denne uken har jeg da prøvd å ”sprite” opp middagene med litt nye retter, hehe!

Denne ukens oppskrift er på Chili con carne!

Til tre-fire personer trenger du:

400 g Karbonadedeig  1 Boks kikerter  1 Boks chilibønner  1 Glass tacosaus  ♥ 4 Tortillalefser  1 Boks rømme  Pepper og chilikrydder  Salat av eget ønske

Og slik lager du det ↓

1. Finn en litt stor stekepanne, og stek ferdig karbonadedeigen.

2. Ta kikertene i et dørslag og skyll dem i kaldt vann, før du blander de, bønnene og tacosausen inn med karbonadedeigen.

3. Krydre blandingen med pepper og chilikrydder, og la det småkoke i 5-10 minutter.

4. Pensle tacolefsene med litt olje og stek dem lett på stekepannen – la de bli litt sprø.

5. Lag din favorittsalat som du serverer som tilbehør sammen med litt rømme.

Denne retten er som dere sikkert ser veldig enkel å lage, og passer perfekt når man har det litt travelt, men ikke bare vil ty til frossen pizza. Det skal egentlig bli brukt hakkede tomat istedenfor chilibønner, men siden Espen ikke er så veldig glad i tomater så gikk vi heller for bønnene – og det smakte minst like godt. Håper dere likte oppskriften, og som vanlig så er det bare å spørre om noe er uklart!