Haaaallo, eller burde jeg egentlig si det på latvisk nå foto s downloaden iphone? Hehe, jeg får se om jeg finner ut hva det er!

Nå har vi gjennomført våre første timer i Riga, og førsteinntrykket er absolutt bra herunterladen! Vi har prøvd å gjøre oss litt kjent på hotellet, men det er lettere sagt enn gjort for her er det ganske så stort! Og utsikten fra sengen er bare helt nydelig herunterladen! Jeg kan ligge og se rett bort på byen, og det er overraskende avslappende å se på alle som suser rundt. Ellers har vi vært en liten tur borte i byen for å se oss litt rundt og spise lunsj, og det ser veldig bra ut raft kostenlos herunterladen! Gleder meg til å se mye mer av Riga! Men først må batteriene lades litt, dagen startet halv 5 i dag så jeg kan vel trygt si at jeg er en smule trøtt save.tv herunterladen! Jeg vet ikke helt hva som er planen for resten av kvelden, men jeg er ikke i tvil om at det blir noe gøy!

Viss det er noen av dere som har vært i Riga før som vet om noe som må testes ut, så er det bare å skrike ut handlettering font to download!