God kveld! Jeg tipper mange av dere sitter med nesen langt ned i fredagstacoen allerede? Haha vel, jeg er ikke langt unna jeg heller! Er det noen som egentlig vet hvorfor det ble så ”inn” med fredagstaco egentlig? Klarer liksom ikke helt å huske når det ble en ting?Jeg satt å så litt på kalenderen min tidligere i dag, og da fant jeg ut at det er akkurat tre måneder siden jeg sist var ute på fest. Altså, tre måneder er ganske lenge med tanke på at jeg bare er 22 år, og de fleste rundt min alder er ute så og si hver helg. Enda mer ”sjokk” fikk jeg når jeg tenkte på at tre måneder faktisk er ¼ av året 2017! Nå må jeg tilføye at jeg har drukket alkohol i løpet av de tre siste månedene, men jeg har ikke vært på fest, så det meste jeg har drukket har vært sånn to maks tre glass med vin på en kveld.

Det er egentlig ikke noen spesiell grunn til at det har blitt slik, jeg har ikke satt meg noe mål eller noe i den duren. Jeg husker bare at jeg var lei av fest og fyllesyke, og så har bare ukene gått og nå er det tre måneder siden sist. Rart. Dette er vel det lengste jeg har gått uten en fest siden jeg begynte å drikke, og jeg kjenner at jeg ikke savner det i det hele tatt. Jeg har absolutt ikke noe i mot at folk er ute på fest og slikt, men jeg har bare ikke lysten selv. Det kan ha noe med at jeg plutselig har begynt å bli helt utrolig fyllesyk etter en fuktig kveld, men samtidig så liker jeg ikke helt hva alkoholen gjør med kroppen. Det å føle seg uvel, kvalm, slapp og ikke få noe som helst ut av dagen etter og kanskje enda en dag etter er ikke noe jeg er veldig interessert i.

Nå sier jeg ikke at jeg aldri skal ut på fest igjen, men jeg kjenner bare at akkurat sånn som ting er nå så liker jeg heller bedre å kunne ta et glass vin i ny og ned, og heller ha helger som er fylt opp med andre ting enn fyllesyke. Enkelt og greit.

Haha, hvor morsomt hadde det ikke vært om jeg plutselig hadde havnet på fest denne helgen da, så hadde dette innlegget blitt heeelt teit… Nei, det går ikke!  Nei, nå skal jeg kaste meg over den tacoen som jeg nevnte tidligere her, så blogges vi mer i morgen <3