Hei tirsdag! I dag tenkte jeg å tipse dere om noen nye favoritter som har kapret seg en fast plass i toalettmappen min ps vita spiele downloaden gratis. Jeg har vært på utkikk etter en lett og fuktighetsgivende foundation i sommer, og når jeg da spurte om hjelp på Kicks i Bergen, så kom jeg hjem med hele tre nye favorittprodukter, hehe kartenmaterial für navi kostenlos downloaden! Som jeg har nevnt tidligere så har jeg ganske tørr hud, så jeg er avhengig av å ha en god fuktighetskrem/olje som jeg bruker før jeg sminker meg sticker downloaden whatsapp. Der vil jeg igjen bare raskt trekke frem DENNE oljen, som jeg nå bruker fast både morgen og kveld storyen instagram. Men la oss gå tilbake til de produktene jeg faktisk skulle skrive om!

Det første produktet jeg vil tipse dere om er:

· MAC Strobe Cream Goldlite ·

Dette er min favoritt av alle produktene, for den gir huden en så utrolig fin glød teamviewer kostenlos downloaden! Jeg har benyttet meg av denne omtrent hver enste dag etter at jeg kjøpte den, og den kommer langt tidligere i rekken enn både foundation, mascara, øyenbrynspenn og alt annet i sminkemappen www.download free games. Spesielt nå på sommeren så har det hvert veldig greit å bare bruke denne og kutte ut foundation! Samtidig som den gir glød så er den proppet full med effektive plantestoffer og vitaminer som er bra for huden c cleaner herunterladen! Den finnes i 5 ulike farger, men den jeg har heter Goldlite.

Neste produkt er:

· Mac Prep + Prime Fix + Goldlite ·

Merker at jeg virkelig har jaktet på glød i sommer, men det er jo bare så fint videos von sat1 downloaden! Denne har nok mange stående i skapet selv, da den både er fuktighetsgivende, forfriskende og glatter ut huden. Denne versjonen av Fix + har perlemorpartikler som gir huden ekstra glød – og det er uten tvil noe jeg ønsker å ha både sommer og vinter amazon prime on pc. Den gjør slik at sminken holder seg VELDIG bra ut over dagen, og selv om jeg ikke kan si meg helt enig i 12 timer som det står på den, så holder den absolutt så lenge som jeg trenger pokemon spiel für pc kostenlos herunterladen.

Sist men ikke minst så fikk jeg jo også med meg det jeg egentlig var på jakt etter, nemlig en lett og fuktighetsgivende foundation! Hun i butikken anbefalte meg å gå for

· MAC Studio Waterweight·

Det er ikke en foundation jeg ville gått for viss jeg var ute etter mye dekkevne, men om du ønsker lett/medium dekke slik at huden din fortsatt synes under der, samtidig som du vil gi mye fuktighet til huden – så kan jeg ikke si annet en løp og kjøp! Den gir mer fuktighet enn noen annen foundation jeg har testet tidligere (blant annet fra Bobbi Brown, NYX og Milani), samtidig som den holder seg fin lenge. En kan jo selvsagt bygge opp foundationen til å dekke mer også, viss det er ønskelig! Jeg har denne i fargen NC 30, og foundationen har også SPF 30 – stort pluss nå i solen!

Selv om det selvsagt er litt dyrere å kjøpe sminke fra merker som MAC, så må jeg si at jeg merker en forskjell på holdbarheten utover dagen. Foundationen jeg brukte tidligere som er fra NYX (som absolutt er veldig fin og god den også) forsvinner fortere enn denne fra MAC. Men det er jo selvsagt smak og og behag, jeg personlig liker å blande både dyrere og billigere merker utfra hva jeg bruker de til. Håper dere likte tipsene mine, og om dere lurer på noe så er det bare å spørre!