Hola og god dag ♥

I går når jeg satt med dataen og surret, fikk jeg plutselig melding av Espen som lurte på om jeg ville bli med han på en kaffe. Han hadde dratt ut tidligere på dagen for å ta bilder, og jeg fikk en merkelig glede av å skulle dra ut for å møte noen til kaffe, haha. Plutselig føltes det som om en vanlig hverdag på en måte. Jeg elsker jo å dra på kafé, men her har jeg ikke funnet en skikkelig en før i går! Alle stedene jeg har prøvd meg på tidligere har enten bare hatt kaker og alkohol, eller middager.. Men endelig fant jeg et sted som solgte både kaffe og vanlige lunsjer som salater, baguetter og wraps! Merkelig hvor mye jeg gledet meg over hverdagsfølelsen igjen. Trodde egentlig ikke jeg hadde savnet den?  Jeg føler jo at jeg har bygget meg opp en veldig fin hverdag i Spania, men det var noe med å reise ut for å møte noen til kaffe – selv om det var Espen som jeg bor med. Det var deilig å ha en avtale og et tidspunkt å forholde seg til igjen. Rart! Kafeen vi spiste på het #theblockcafé, og lå rett ved strandpromenaden. Stedet er utrolig gjennomført, og er bygget ut av kontainere – høres kanskje ekkelt/sprøtt ut, men det er sykt kult. Det blir i alle fall gjennomført flere lunsjer med hverdagsfølelse der i løpet av de neste tre ukene! Får litt småpanikk hver gang jeg skriver hvor lenge det er igjen, det er søren meg ikke lenge igjen til vi skal være ute av leiligheten – hjelp!Været er ikke helt med oss i dag heller, så jeg tenker å prøve å få unnagjort mest mulig datajobb i dag, slik at jeg heller kan nyte en time eller to ekstra ved bassenget når solen melder sin ankomst igjen – som i følge yr skal være i morgen! Deilig, blir aldri lei av solen ♥