God torsdag windfinder app herunterladen! Nå er jeg tilbake i gode rutiner med en ny oppskrift til dere – som jeg faktisk testet ut for første gang i går! Jeg prøver stadig å finne sunne og enkle alternativer til de vanligvis litt kjedelige brødskive, og denne smoothie bowlen her nådde absolutt opp på de to kriteriene lkw navi software kostenlos downloaden! Skal innrømme at jeg drømte meg litt bort til en hvit sandstrand når jeg spiste den, og det er jo kanskje greit å kunne gjøre i ny og ned nå som høstmørket snart tar over wwe kostenlosen.

Dette trenger du for å lage en tropisk smoothie bowl:

♥ 1 dl Mango ♥ 1 dl Ananas ♥ 1 Banan ♥ 1 dl Melk ♥

Topping:

♥ Bringebær ♥ Blåbær ♥ Kokos ♥ Mandler ♥ Havregryn ♥

– Y U M ♥ 

Denne retten er så enkel at du bare hiver alt i en blender (utenom toppingen så klart), og lar den mose frukten til du får en litt tykk blanding herunterladen. Husk at du skal kunne spise den med en skje! Ta blandingen over i en skål, ta på topping og voilà – smoothie bowlen er klar til å nytes! Og du trenger selvsagt ikke å dandere toppingen slik som jeg har gjort, det er bare å hive den opp i skålen om du ønsker, hehe ltspice downloaden. Håper dere likte denne ukens veldig enkle men gode oppskrift ♥