Bukse – Zara// Bluse – Lindex// Smykke – HM// Øredobber – Bjørklund

Hallo  I går var ikke formen helt på topp, og dataen ble rett og slett brukt til å se på serie.. Jeg har da for tredje jul på rad klart å bli syk, er det mulig? Denne gangen er det heldigvis bare forkjølelse og sår hals, så sånn sett er jeg mye bedre enn de to andre årene hvor jeg et år gikk med knekt ribbein og det andre året med nyrebekkenbetennelse. Men allikevel, det er så utrolig kjedelig. Krysser fingrene for at det kommer seg før julaften! Nesespray og halspastiller er  i alle fall kjøpt inn, så det hjelper litt på. Jeg fant forresten også ut at jeg ikke var helt ferdig med alt av julegaver heller, haha. Jeg som trodde at jeg hadde sååå god kontroll, men slik er det vel nesten alltid? Men nå tror og håper jeg at alt er kjøpt inn, så gjenstår det bare å få pakket de inn i dag.

Ellers har jeg ikke så mange andre planer enn å pynte treet, spise pannekaker og kose med Espen siden han reiser til Odda igjen i morgen.. Vi skal feire jul hver for oss, så tar vi heller nyttårsaften sammen. Men nå lukter det pannekaker i hele huset, så da smekker jeg sammen dataen og gjør meg klar til matbonanza! Ha en fin dag videre, kjære dere